En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Leiebil på Lanzarote

Lei en bil og opplev Lanzarote på egen hånd. Det vil gi deg en helt unik mulighet til å se det beste øya kan tilby, i ditt eget tempo. Med leiebil kan du oppleve Lanzarote helt etter ditt eget tidsskjema. Veiene på Lanzarote er i god stand og hele øya er godt skiltet. Med din egen bil kan du stoppe der du vil og få med deg alle severdigheter på veien. Frihet på fire hjul!

Hvorfor leie bil

Om du også kjører bil i Norge, er det basert på det samme grunnlaget du bør leie bil på ferie: Det er utrolig praktisk. Det gir deg en helt annen frihet enn å måtte tilpasse seg arrangerte turer og ekskursjoner. Det er slettes ikke vanskelig å kjøre bil på Lanzarote. Veiene er i fin stand og trafikkreglene er de samme som i Norge. Med et godt kart, GPS og et våkent øye, bør du ikke få problemer med å finne frem. Skiltingen er relativt bra, men enkelte mindre attraksjoner er ikke alltid like greit å finne frem til.

Bestill leiebilen på Leiebilguiden.no - Spar inntil 70 %
Folk på Lanzarote er veldig vant til turister, og de fleste kan snakke nok engelsk til å forstå hva du spør om og peke deg i riktig retning. Å leie bil er også perfekt om du reiser med småtasser og alt utstyr som hører til. Husk å reservere barneseter sammen med bilen! Det samme gjelder om du reiser med mye bagasje generelt eller spesifikt utstyr, som surfebrett, longboard eller fotoutrustning. Husk å aldri legge igjen verdisaker i bilen om du skal være borte lenge eller over natten. Om du reiser med høye verdier i bagasjen, bør du alltid se til at reiseforsikringen din er i orden.

Hvor kan du leie bil

Du finner et stort utvalg leiebil operatører allerede på flyplassen. Du har to typer personer der: De som går rett til den mest kjente operatøren, som Hertz eller Avis, uten å diskutere pris eller betingelser. Den andre typen går fra skranke til skranke og ber om prisoverslag og gir seg ikke før hele utvalget er kartlagt. Vårt tips er at du undersøker på forhånd. De aller fleste operatørene gir deg avslag i prisen om du bestiller på nettet.

Leiebilguiden.no skaffer deg den beste prisen på leiebil
De billigste alternativene kaster ikke bort penger på å ha bilene sine parkert på flyplassen, men har leid billigere lokaler et stykke unna. Bli derfor ikke perpleks om du blir bedt om å stige inn i en varebil, som deretter kjører deg til et industriområde. Om du vet at du skal kjøre mye og utforske øya grundig, er det absolutt lønnsomt å velge en forsikring som dekker alt (vanligvis kalt todo-riesgo). Lanzarote er full av sand, småstein og løsgrus nesten samme hvor du kjører, og det er utrolig fort gjort å få steinsprut i frontruta eller striper i lakken. Om mulig, les leiekontrakten på forhånd, så vet du hva du går til og kan begynne bilferien raskere. Du kan også se på Leiebilispania.no om du vil sjekke ulikepriser og vi anbefaler Spania24.no for flere tips om aktiviteter i Spania.
Reiseglad? Del Med Andre :