En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Puerto Calero et reisemål for voksne

Puerto Calero på Lanzarote er hjem til kanskje den flotteste småbåtshavnen på Kanariøyene, og en av de mest moderne i hele Europa. Reisemålet er lite og eksklusivt, og har samtidig beholdt en rolig og behagelig atmosfære. Her kan du vandre ved båthavnen i timesvis, og drømme deg bort til det nettopp er din båt som er på vei til å krysse atlanteren. Hver dag i Puerto Calero kan være forskjellig. Det finnes mange forskjellige fritidsaktiviteter som tennis, squash eller golf.

Ettersom dette feriestedet legger sitt preg på å være et eksklusivt reisemål på Lanzarote, har man fokusert på aktiviteter som spa, treningsrom og forskjellige wellness-sentere. Disse finner du på de to 4 og 5 stjerners hotellene i Puerto Calero, Hesperia Lanzarote og Iberostar Costa Calero. Den flotte båthavnen ble påbegynt i 1986, og har i dag plass til 420 båter i ulike størrelser.

Et knippe gode restauranter finnes nede i marinaen, og her kan man sitte å kose seg utover kvelden etter at solen har gåt ned. Noen butikker finnes også i dette området, men skal man ha noe mer utover det lille tilbudet som finnes her, kan det være lurt å vurdere en leiebil for hele oppholdet. For de som vil bade i havet, eller døse på stranden, anbefales en kort biltur til Puerto del Carmen, eller noen av de andre feriebyene på Lanzarote. Men hvis målet med reisen er å slappe av ved bassenget på hotellet, nyte forskjellige typer av behandling og utforske en dag på havet med båt, er definitivt Puerto Calero et reisemål du vil trives på.

Med sine eksklusive og fasjonable butikker som Armani, DKNY, Hugo Boss og Ralph Lauren, gode restauranter og et trendy natteliv, er kanskje ikke dette stedet du reiser på familieferie. Men reiser dere et eller flere par, kan ferien bli veldig bra i Puerto Calero.  En restaurant som må oppleves er Amura, som anbefales av Michelinguiden. God tur til Lanzarote.
Reiseglad? Del Med Andre :