En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Golf på Lanzarote

Selv om Lanzarote har hatt en golfbane ved Costa Teguise i nesten 30 år, har ikke Lanzarote vært så veldig kjent som en destinasjon hvor man kan spille golf. Men med flere nye baner under bygging, og et klima som tilbyr til spill hele året rundt, så kan dette fort forandre seg. Turistmyndighetene har bestemt seg for å satse på turister som spiller golf, og en ny bane utenfor Puerto del Carmen er allerede klar.

I tilegg til disse to golfbanene er det også bestemt at det skal bygges flere. En utenfor Puerto Calero er fortsatt på planleggings-stadiet, men en ved Montaña Roja, i nærheten av Playa Blanca er bestemt. På alle Kanariøyene viser deg seg nå at golfturister legger igjen mer penger enn vanlige turister, så dette har så klart også blitt viktig på Lanzarote. Både Tenerife og Gran Canaria har også planlagt flere golfbaner, så her er det bare å følge utviklingen.

Den nye banen ved Puerto del Carmen er laget av den kjente designeren Ron Kirby. Han har blant mange andre baner, vært med på å utforme golfbanen på Meloneras på Gran Canaria, som mange nordmenn spiller på hvert år. Den gamle banen ved Costa Teguise ligger flott til ved foten av nasjonalparken Timanfaya. Her kan du spille 18 hull og banen har par 72.

Vi får se om Lanzarote blir en mer kjent golf-destinasjon i fremtiden, men det meste tilsier at flere og flere kommer til å besøke øya med tanke på å utøve sporten. Om du spiller golf eller ikke, god tur til Lanzarote!
Reiseglad? Del Med Andre :