En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Club La Santa

Nord-vest på Lanzarote, ikke så langt fra den vakre stranden Famara, ligger Club La Santa med sitt tilbud av over 30 ulike sportsaktiviteter, noe som gjør klubben til et av de verdens beste sportssentra. Med over tretti forskjellige innendørs - og utendørs aktiviteter er det bare å velge og vrake mellom sportsinteresser. Det finnes ikke et bedre sted for sportsentusiaster enn Club La Santa på Lanzarote.


Bestill opphold på Club La Santa her.

Et must for sportsentusiasten

Club La Santa ligger på nord-vestkysten av øya og har en fantastisk utsikt i tillegg til et utall alternative aktiviteter. Det er mulig å få gratis opplæring i grupper mens du er her, så om det er noe du ikke har prøvd før, kan du her få instruksjon og kaste deg ut i en ny sportsgren. Leilighetene i komplekset har alt fra ett til fire soverom. Enten du er her alene, sammen med venner eller familie, har Club La Santa et så stort oppbud av alternative aktiviteter at det vil være noe for alle.

Du kan her prøve deg opp mot noen av verdens fremste atleter. En Hall of Fame har i sitt galleri både verdensmestere og olympiske mestere, vinnere av Tour de France og kjente maratonløpere. Har du barn, tar utvalgte instruktører seg av dem og sørger for trygge og sikre aktiviteter også for de minste, blant annet holdes det flere kurs. Klubben fikk i 2014 to store nye 2 x 50 meters svømmebasseng og et nytt sykkelsenter. Reiser du i mai, juni og september, kan du finne flere gode tilbud. Som regel må du betale for en hel leilighet eller suite for minimum 7 netter for å få disse rabattene.

Sykkel

Om du er en seriøs sykkelentusiast, er det mulig å få leid sykkel, men det er lurt å bestille på forhånd. Skal du forhåndsbestille, må du også leie for minimum tre påfølgende dager. Du må i tillegg være gjest for å kunne leie sykkel. Om du har bestilt på forhånd, kan du betale for leien ved ankomst. Du undertegner en leiekontrakt og legger igjen passet som depositum i Sports Booking. Å sykle på Lanzarote er en favorittaktivitet for mange. Det dramatiske landskapet på Lanzarote innbyr til et variert sykkelopphold, og dramatiske fjellstigninger gjør øya til et fint sted for trening.

Oversikt over aktiviteter

Her er noen av de aktivitetene du kan velge mellom: Velg mellom treningsstudio, aerobics, basket, badminton, strandvolley, boksing, sykling, stuping, styrketrening, fotball, golf, håndball, martial arts, minigolf, terrengsykkel, tennis, pilates, qigong, løping, squach, bordtennis, volleyball, triathlon, vindsurfing eller yoga for å nevne noen.

Historikk

Club La startet aktivt opp i 1983 som feriested, men mye ble bygget allerede i 1972 av en lokal bank. Den danske pastoren Eilif Krogager eide den gangen fortsatt Tjæreborg og så mulighetene på Lanzarote. Han sikret seg rettighetene til stedet i 1978. Krogagers drøm var å gjøre Club La Santa til et stort og pulserende feriested. I dag kommer det folk fra hele verden hit, enten det er familier, proffe idrettsutøvere eller amatører – og i alle aldre – som enkeltpersoner eller grupper.

Spa og wellness-senter

I tillegg til sportsaktivitetene er det også spa og tilbud om ulike typer behandling. Du kan få forskjellige former for massasje, sports – og fysioterapi, og spaavdelingen tilbyr vannterapi, kalde bad, dampbad, saunaer og varme avslapningsbad.
Reiseglad? Del Med Andre :