En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Reiseguide om Lanzarote

Lanzarote er kanskje ikke den mest besøkte av Kanariøyene, men er trolig det beste reisemålet av øyene hvis du vil gjøre mer enn bare å ligge å sole deg ved bassengkanten. I denne reiseguiden om Lanzarote kan du lese om kjente feriesteder som Puerto del Carmen, Playa Blanca hvor fergen over til Fuerteventura går fra og Costa Teguise for å nevne noen. Det er en stor sjanse for at du kommer til å bo på et av disse turistområdene, når du reiser til Lanzarote.

Men øya har utrolig my å by på hvis du bare forflytter deg litt unna disse feriestedene. Du kan melde deg på en busstur, eller leie bil i en dag eller flere, og oppleve plasser som Mirador el Rio, El Golfo, Timanfaya og La Geria. Alle disse stedene og flere til kan få tips om her.

Spennende utflukter til lavagrotter er også noe Lanzarote kan by på, sammen med alt som kunstneren César Manrique har skapt på øya. Han blir av de fleste ansett som Lanzarotes store sønn, og var i stor del ansvarlig for utbyggingen av den lave hotellbebyggelsen som øya er så kjent for. Stort sett ingen hoteller er høyere enn palmene.

Hvis du er interessert i forskjellige typer av sport som Golf, Windsurfing eller andre vannsports-aktiviteter, er også Kanariøya et godt egnet reisemål. Men øya passer ikke bare hvis du vil farte rundt på ferien, her finner du også mange bra hoteller i høy standard, gode restauranter med all slags mat og flotte strender hvor du kan døse hele dagen, og fylle på med litt ekstra brunfarge.

Følg menyen til høyre om du vil lese mer om forskjellige feriesteder, eller tips om aktiviteter og utflukter på Lanzarote. Om du har tenkt å bestille deg en reise, kan du sjekke ut tilbudene til Apollo. Ha uansett en riktig god tur hvis din neste ferietur går til Lanzarote!
Reiseglad? Del Med Andre :