En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Lanzarote Aquarium

Lanzarote har virkelig noe å tilby for hele familien. Når du har fått nok av å ligge på stranden og vil ha noe litt annerledes å gjøre om dagen, hvorfor ikke ta deg en tur til akvariumet som ligger ved Avd. Las Acacias i Costa Teguise, like ved hotellet Los Zocos.

Akvariumet på Lanzarote er det største på Kanariøyene, med 33 akvarium og over en million liter vann! Her kan du oppleve hundrevis av forskjellige arter, fra klovnefisk til sjøstjerner, kråkeboller, krabber eller hai som du faktisk også kan dykke med om du vil.

Akvariumet er hjem til en stor biologisk samling av maritimt liv og innfødte fisker fra Kanariøyene, samt vakre tropiske fisker i forskjellige farger og former. Senteret forsøker også å spre litt kunnskap om det maritime livet, og ett av målene i akvariumet er å øke bevisstheten til å ivareta miljøet langs kysten av Lanzarote. Med dette i bakhodet har de laget en såkalt søppeltank, hvor mye av søppelet som har blitt fjernet fra strendene på Lanzarote ligger til almenn skue. Hensikten med denne tanken er å gjøre besøkende bevisst på viktigheten av å ikke kaste avfall i sjøen.

Åpningstider er hver dag mellom 10 og 18. Inngangsbilletter koster 12 € for voksne over 12 år, 10 € for de over 65 år, 8 € for barn fra 4 - 12 år, og de miste kommer inn gratis. Hvis du vil oppleve noe spennende på din neste ferie til Lanzarote, ta turen innom akvariumet. God ferie!
Reiseglad? Del Med Andre :