En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Guinate Tropical Park

Hvis du er på vei til en ferie på Lanzarote og har lyst til å besøke en dyrepark, kan Guinate Tropical Park være midt i blinken for deg.

Parken ligger nær den nordvestlige landsbyen Guinate ved foten av vulkanen La Corona, og fra Mirador de Guinate har du en utrolig utsikt over småøyene La Graciosa, Montaña Clara og Alegranza, nord for Lanzarote.

Guinate Tropical Park er overdådig bygget på en tomt på hele 45.000 m². Med kunstige laguner, fossefall og tusenvis av tropiske planter, er den hjem for mer enn 1.300 ulike arter av fugler og krypdyr. Her kan du blant annet treffe på papegøyer, pingviner, struts, wallaby, ekorn eller flamingoer for å nevne noen.

Klokka 12 og 16 (bortsett fra torsdager) kan du være med å se på når pingvinene blir matet. Her kan du se samlingen av pingviner på sitt aller beste, vaggende og dykkende i sin søken etter mat.

Restauranten i parken tilbyr morsomme papegøye show flere ganger om dagen, hvor fuglene utfører imponerende triks. Det finnes også en liten lekepark, hvor de aller minste kan boltre seg litt.

Parken er åpen hver eneste dag fra 10 - 17 og inngangsbilletter koster 14€ for voksne over 14 år, 6€ for barn mellom 4 og 13 år, og de under 4 år kommer inn gratis. God tur til Lanzarote!
Reiseglad? Del Med Andre :