En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Bok om Lanzarote

Det har kommet ut en skjønnlitterær bok om Lanzarote, som handler om en mann som på impuls besøker Lanzarote. Boka omtales slik;

"Når vår navnløse forteller innser at han står overfor nok en mislykket nyttårsfeiring, går han på impuls inn i et reisebyrå. På grunn av hans begrensede midler og generelle uvilje mot muslimske land, foreslår reisebyråagenten at han skal dra til øya Lanzarote, hvor det tjuende århundrets hedonisme utfolder seg i et bisart, månelignende landskap.

På Lanzarote møter han noen fascinerende mennesker, deriblant de svært så inkluderende tyske lesbene Pam og Barbara. Vil de lykkes i å forføre Rudy, en politibetjent fra Luxembourg, som for tiden lever i eksil i Brussel? Eller vil Rudy i stedet bli med i den azraeliske sekten, som forbereder seg på at menneskeheten skal få besøk av utenomjordiske? Og vil ferien på øya bli en suksess?"

Boka er skrevet av Michel Houellebecq og ble annmeldt slik av Dagbladet; "Lanzarote skildrer på en fortreffelig måte en samtid der lidenskap er forvandlet til perversjon og ligner mer på tidsfordriv enn på genuin søken etter skjønnhet og sannhet. Houellebecq er og blir Frankrikes moderne misantrop. Bak hans lakoniske visjon av verden ligger alltid et buldrende mørke av fortvilelse over en sivilisasjon på avveier." Fredrik Wandrup, Dagbladet.

HER kan du kan bestille boka om Lanzarote, eller annen reiselektyre om øya. Den passer perfekt som lesestoff mens du er på ferie på Lanzarote!
Reiseglad? Del Med Andre :