En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Matagorda og Los Pocillos

De to feriestedene Matagorda og Los Pocillos, er egtenlig bare en forlengelse av det mere kjente reisemålet Puerto del Carmen, men selv om avstanden bare er tre kilometer, kjennes det som det er to forskjellige verdener.

Stranden ved Playa de los Pocillos er en av de lengste på hele Lanzarote, og ble nylig ved hjelp av EU-midler restaurert, og har i dag en virkelig nydelig strandpromenade. Begge disse feriebyene, som henger sammen via en promenade, har hoteller i høy standard, og er et veldig avslappende reisemål. Hvis du ønsker litt mer fart og moro, ligger jo Puerto del Carmen bare noen minutter unna.

Stranden ved Matagorda kan føles litt bråkete, ettersom en del fly som skal lande på flyplassen i Arrecife, går inn for landing rett over stranden. Men hvis litt flystøy ikke sjenerer deg, vil du like denne stranden, da det ikke er så folksomt her. En annen fordel med Matagorda, er at du kommer deg hit fra flyplassen på bare fem minutter med taxi. Vær bare oppmerksom på at det ikke leies ut solsenger her, men ta med deg noen håndklær så går det helt fint.

Disse to feriestedene ble bygget på nittitallet, ettersom Puerto del Carmen hadde et større behov for flere hoteller, og det er derfor ganske moderne sammenlignet med andre plasser på Lanzarote. Husene og hotellene her, er stort sett ikke bygget høyere enn palmene, og gjør det til et intimt og hyggelig reisemål. I hovedsak passer disse plassene for deg hvis du elsker stranden. Litt restauranter og shoppingmuligheter finnes også, men late dager på stranden kombinert med et hotell i god standard, gjør Matagorda og Los Pocillos til et bra alternativ for en ferie på Lanzarote.
Reiseglad? Del Med Andre :