En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Lanzarote Reiseguide

Velkommen til denne reiseguiden om en av de flotteste Kanariøyene som finnes, nemlig Lanzarote. For mange er denne øya fortsatt litt uoppdaget, da brorparten av de norske turistene som besøker Kanariøyene hvert år, velger seg enten til Gran Canaria eller Tenerife.

En av grunnene til dette er ikke at Lanzarote står noe tilbake fra sine mer kjente og populære naboøyer, men heller at det desverre har blitt slik at charterselskapene styrer turist-strømmen med jernhånd.

Nå som i hvert fall flyselskapet Norwegian flyr direkte til Lanzarote på vinteren, gjør dette at det blir enklere for en del av de som liker denne øya godt i å komme seg dit.

Denne reiseguiden gir deg tips om de forskjellige feriestedene som finnes på Lanzarote, og kommer også med forslag til mange forskjellige utflukter du kan dra på under din ferie her. Hvis du vurderer å feriere på denne vulkanske øya, får du kanskje noen gode tips herfra. Eller hvis du bare vil drømme deg bort til sydligere breddegrader, er det bare å lese videre.

De fleste tipsene er samlet i menyen til høyre på siden. Denne siden blir muligens oppdatert senere med aktuelle nyheter fra øya, men er enn så lenge kun tenkt som en reiseguide for deg som vil vite litt mer om hva man kan gjøre på dette reisemålet.

Du finner også tips om forskjellige hotell på de forskjellige reisemålene, og kommenter gjerne hvis du har egne erfaringer du vil dele med andre. Har du andre spørsmål eller tips om Lanzarote, eller noen av de andre Kanariøyene, er du velkommen til å ta kontakt på e-post; post (at) bluecanaria (dot) com. God ferie til Lanzarote!
Reiseglad? Del Med Andre :
Booking.com