En reiseguide om Lanzarote

Slider

[6] [top] [slider-top] [Reisetips]

Ny reiseguide om Lanzarote

Velkommen til vår nye reiseguide om kanariøya Lanzarote. Denne øya er litt mindre besøkt enn sine to naboer Tenerife og Gran Canaria, men de som finner det verdt å besøke øya, kommer veldig ofte tilbake igjen. Lanzarote er en del av øygruppa Kanariøyene, som inneholder øyene El Hierro, La Palma, La Gomera, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote. Øya er inndelt i sju forskjellige kommuner; Arrecife, Haria, San Bartolome, Teguise, Tias, Tinajo og Yaiza.

Du vil her kunne lese om de forskjellige feriestedene som finnes på Lanzarote, noen tips til utflukter på denne flotte vulkanøya, anbefalinger om restauranter og koselige spisesteder og andre generelle tips om denne øya som ligger nærmest Afrika av alle Kanariøyene. Kanskje det mest besøkte feriestedet av nordmenn heter Puerto del Carmen, men også andre steder som Playa Blanca eller Costa Tequise tiltrekker seg mange besøkende hvert eneste år.

Mange nordmenn har etterhvert valgt å bosette seg på Lanzarote, i hvert fall på vinterstid. Det behagelige klimaet hele året rundt, er selvfølgelig en veldig stor årsak til dette. De kilometer lange strendene og det spennende landskapet hjelper også til. Lanzarote er også kanskje den av Kanariøyene som har et mest vulkansk utseende, og de forskjellige naturparkene kan være et fantastisk skue for turister. De mange hotellene på øya er også spesielle, ettersom det ikke er lov til å bygge høyere en palmene. Dette gjør at hotellene glir naturlig inn i landskapet.

Om du skal besøke øya for første gang eller bare lurer på noe om denne utrolige ferieøya, vil jeg ønske deg velkommen til denne reiseguiden. Den skal etterhvert ta for seg det meste som finnes på Lanzarote, og vil hele tiden fornyes med aktuelle nyheter som kommer fra øya. God tur og god ferie!
Reiseglad? Del Med Andre :
Booking.com